dealextreme

DealExtreme

DealExtreme (DX) is een Chinese webshop met een assortiment van meer dan 300.000 voornamelijk elektronische producten. Het bedrijf is in 2005 opgericht en is gespecialiseerd in gadgets zoals led zaklampen, geheugenkaarten en accessoires. DX is gevestigd in Hongkong. Een voordeel is dat het niet noodzakelijk is om een account aan te maken voor het plaatsen van bestellingen.

Betrouwbaarheid
DX is een betrouwbare Chinese webwinkel met een gevestigde naam. Het bedrijf wist als een van de eerste Chinese webshops voet aan de grond te krijgen in Nederland.

Garantie
DealExtreme onderscheid zich door een garantieperiode van 5 dagen aan te bieden wanneer het product defect aankomt. Veel producten worden bovendien vervangen wanneer binnen 90 dagen alsnog een defect optreedt. Daarnaast geldt er een 150 dagen reparatie garantie. Wanneer producten na aanschaf snel kapot gaan is het versturen van een e-mail met foto naar de klantenservice vaak al voldoende.

Levertijd en verzendkosten
Alle producten worden wereldwijd gratis verzonden. De levertijd bedraagt meestal tussen de 11~22 werkdagen maar kan in sommige gevallen ook langer duren. Bestellingen worden met Hong Kong Post verzonden en afgeleverd door PostNL. Bestellingen boven de € 18,35 krijgen standaard een tracking nummer. Als de bestelling minder dan € 18,35 kost, kan de bestelling tegen betaling met tracking nummer worden verzonden.

Klantenservice
De klantenservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via de online chat. De behulpzame klantenservice lost problemen meestal snel op.

Betaalmogelijkheden
Er zijn verschillende manieren waarop je kunt betalen. Zo is het mogelijk om te betalen met creditcard, PayPal of iDeal. De gemakkelijkste methode is PayPal waarmee ook zonder een account is te bestellen.

DealExtreme EU Warehouse

DX heeft verschillende webpagina’s specifiek voor Europese klanten ingericht. Hoewel bepaalde producten met een snelle levering worden aangeboden beschikt DX niet over een EU warehouse. De producten worden namelijk gewoon vanuit China verzonden. Hierdoor bestaat nog steeds de kans dat invoerrechten en belasting moeten worden betaald. DX biedt daarom voor 27 Europese landen, waaronder Nederland, een invoerkosten verzekering. Eventuele betaalde invoerrechten en belasting worden dan achteraf terugbetaald. Dien hiervoor een ticket in en voeg het bewijs van betaling toe. Doe dit binnen 60 dagen na de datum van verzending. Het maximale bedrag dat wordt gecompenseerd bedraagt € 36,69 per order.

Review door eStartup
  • DealExtreme
3.5
Gebruikersbeoordeling: 0 (0 reviews)

De website is te bezoeken via: www.dx.com en www.dealextreme.com

DealExtreme ervaringen

Wat zijn jouw ervaringen met DealExtreme? Laat het hieronder in de reacties weten!

Een reactie versturen

Sending

 

Controleer je (ongewenste) mailbox en download de PDF met 5 tips!Download direct de stap-voor-stap gids om een winstgevend product te vinden die je kunt verkopen!

Check je (ongewenste) mailbox en download de PDF!Download direct de stap-voor-stap gids om een winstgevend product te vinden die je kunt verkopen!

Check je (ongewenste) mailbox en download de PDF!Download direct de stap-voor-stap gids om een winstgevend product te vinden die je kunt verkopen!

Check je (ongewenste) mailbox en download de PDF!