Meer geld en vrijheid dankzij het verkopen van producten via het internet?

Verdien vanuit huis geld via het internet

Verdien vanuit huis geld via het internet

Hoe lijkt het je om producten met een inkoopprijs van €0,50 te verkopen voor €7,95? Of een product met een inkoop van €1 voor €14,95? En dat alles zonder dat je aan promotie hoeft te doen of zelf een webshop hoeft te hebben. Ik doe dit dagelijks met duizenden producten, maak zo het leven van mensen beter en verdien hiermee vanuit huis geld via het internet.
bijschrijvingen
Hoe werkt het?
Alleen wanneer je producten verkoopt betaal je een bemiddelingspercentage, je loopt dus geen risico.

Hoe lijkt het je om ’s ochtend wakker te worden, je mail te checken en te zien dat je geld op het internet hebt verdiend terwijl je sliep!? Geloof me dat is een GEWELDIG gevoel!

Wat heb je nodig?
Het is nog nooit zo makkelijk geweest als nu om een eigen bedrijf te beginnen. Een eigen bedrijf starten risicovol? Niet als je het vanuit huis doet, klein begint en groot denkt. Door je in te schrijven bij de KvK en met slechts een paar tientjes opstartkosten kun je al van start.

Waarom de E-commerce Academy?
Voorkom dat je dezelfde fouten maakt als ik in het verleden heb gedaan. In de online E-commerce Academy training (waarde €997,-) krijg je precies te zien hoe je zelf via het internet producten in China inkoopt en deze voor een veel hoger bedrag verkoopt. De training is in je eigen tempo te volgen waar en wanneer jij dat wilt. Bovendien krijg je toegang tot de exclusieve online eStartup Community.

Wat is de eStartup Community?

Ondernemen kans soms het gevoel geven dat je er alleen voor staat. Zeker als je weinig andere ondernemers in je omgeving hebt die jou motiveren met je volgens anderen ‘gekke’ plannen en ambities.

Vrienden en familie snappen niet altijd waar je mee bezig bent en dus kun je wel wat steun gebruiken. De eStartup Community is een online omgeving waar je terecht kunt met al je vragen over het geld verdienen door het verkopen van producten.

ZO WERKT DE E-COMMERCE ACADEMY
N

Online E-commerce Training (t.w.v. €997,-)

Uitleg, tools en werkbladen die je begeleiden bij het verkopen van producten op bol.com
N

Hulp van gelijkgestemden

Toegang tot de exclusieve eStartup Community waar je terecht kunt met al je vragen
N

Leer in je eigen tempo

Hoelang je erover doet is aan jou. Je hebt onbeperkt toegang tot de training en community.
Voordelen van de E-commerce Academy
Waarom je vandaag zou moeten beginnen

Geen kennis nodig

Geen kennis nodig van importeren, marketing of ondernemen

Geen risico

Zonder risico een eigen bedrijf beginnen

Ideale manier om bij te verdienen

De ideale manier om naast je huidige baan geld te verdienen

Meer zekerheid

Niet afhankelijk van een werkgever of uitkering

Meer geld en vrije tijd

Neem de regie over je eigen leven in handen

Niet afhankelijk van werkgevers

Zodra je genoeg verdient kun je eventueel je baan opzeggen

Vrijheid

De vrijheid om je eigen dagindeling te bepalen

Passief inkomen

Verdien geld via het internet zonder actief aan sales te hoeven doen
Als een raket van start
Met de E-commerce Academy start je direct goed. De training bestaat uit verschillende modules die je helpen met iedere stap; het uitzoeken van producten, leveranciers, het importeren, het opzetten van de benodigde accounts tot aan het verpakken en verzenden van de producten.
Binnen een maand de eerste verkopen
Het is al mogelijk om binnen een maand je eerste verkopen te draaien. Binnen 14 dagen nadat ik begon had ik mijn eerste 2 bestellingen al en daarna ging het steeds sneller en sneller. Als je bereid bent om ACTIE te ondernemen en de stap-voor-stap uitleg te volgen dan kan dit jou een beter leven geven!
Maak nu jouw E-commerce Academy account aan
en verdien geld via het internet

1. Meld je aan

Meld je vandaag nog aan als lid en krijg toegang tot de training (t.w.v. €997,-) en de eStartup Community
~

2. Ontvang inloggevens

Na aanmelding krijg je een e-mail met de login tot het ledengedeelte en kun je van start

3. Niet goed, geld terug!

14 dagen niet goed geld terug garantie als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent
Veelgestelde vragen
Wat voor soort training kan ik verwachten?
Dit is een compleet stap-voor-stap trainingsprogramma. De teksten en afbeeldingen zorgen ervoor dat je alle stappen gemakkelijk kunt doorlopen. Heb je vragen dan kun je deze direct in de community stellen.
Hoeveel geld heb ik nodig om te beginnen?
Om van te start te gaan heb je een KvK nummer nodig (inschrijving eenmalig €50), een zakelijke bankrekening voor het ontvangen van betalingen (€5 p/m) en EAN-nummers (vanaf €75 per jaar). Verder is het al mogelijk om met minder dan €50 aan inkoop van producten te beginnen.
Welke resultaten kan ik verwachten?
Geen enkele training of cursus is ook maar iets waard als je er zelf niets mee doet. Als je er mee start ga je resultaat behalen. Er zijn meer dan voldoende producten die het verkopen waard zijn en waar je geld mee kunt verdienen. Het kan dus bijna niet anders dan dat je resultaat gaat behalen. Hoe meer producten je gaat aanbieden, des te meer geld je gaat verdienen.
Zitten er risico's aan importeren?
Je mag in de Europese Unie tot en met €22 per zending importeren zonder daarover invoerkosten te hoeven betalen. Het importeren klinkt moeilijker dan het is, ik vertel je alles tot in de details. Door de uitleg te volgen weet je bovendien precies waar en hoe je veilig in China kunt bestellen.
Worden er producten voor mij gezocht die ik kan verkopen?
De training laat zien hoe je research doet en valideert of producten verkopen, ik kan dit niet voor je doen. Het doel is om je te laten zien wat werkt zodat je zelf een succesvolle business kunt opzetten en kunt opschalen.
Wat als de E-commerce Academy niet werkt voor mij?
Ik heb zoiets dat als je geen waarde uit de E-commerce Academy krijgt, je er dan ook niet voor hoeft te betalen. Ik weet dat het programma werkt, ik heb het bij mij en bij anderen die ik heb geholpen gezien. Doe je dit dan ga je resultaat krijgen.

Je krijgt een risicovrije beslissing van mij. Lukt het toch niet? Je kunt binnen 14 dagen terugbetaling van je investering aanvragen. Je hoeft alleen maar even te mailen.

Start met de E-Commerce Academy

 

Controleer je (ongewenste) mailbox en download de PDF met 5 tips!Download direct de stap-voor-stap gids om een winstgevend product te vinden die je kunt verkopen!

Check je (ongewenste) mailbox en download de PDF!Download direct de stap-voor-stap gids om een winstgevend product te vinden die je kunt verkopen!

Check je (ongewenste) mailbox en download de PDF!Download direct de stap-voor-stap gids om een winstgevend product te vinden die je kunt verkopen!

Check je (ongewenste) mailbox en download de PDF!