HobbyKing

HobbyKing

HobbyKing is een populaire Chinese webshop met een aanbod dat voornamelijk bestaat uit radiografische bestuurbare producten. Ze hebben de meest uiteenlopende op afstand bestuurbare toestellen zoals drones, quadcopters, vliegtuigen en allerlei accessoires.

Het bedrijf is in 2001 opgericht door ‘Anthony Hand’ en het hoofdkantoor is gevestigd in HongKong. Anthony Hand is naast oprichter ook voorzitter en eigenaar van HobbyKing. Zijn passie voor RC-producten begon in 1989 toen hij zijn eerste modelvliegtuigje in elkaar zette.

HobbyKing is tevens eigenaar van de merken OrangeRx en Turnigy Durfal. Ze richtten zich specifiek op liefhebbers van radio control (RC) fans en hobbyisten. Vanwege het grote en unieke aanbod is er voor iedere liefhebber of verzamelaar wel wat te vinden.

In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zich geleidelijk aan met goedkope RC-toestellen ook op lokale markten gericht. Dit hebben ze gedaan door in een aantal verschillende landen magazijnen te openen waaronder HongKong, Australië, Brazilië, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en China.

Het gepassioneerde team bestaat onder andere uit ingenieurs, ontwerpers, RC specialisten en product testers. Het bedrijf ontwikkeld voortdurend de nieuwste producten tegen de laagst mogelijke prijs met behoud van kwaliteit, prestaties en service.

De lage prijzen kunnen worden aangeboden doordat ze direct in contact staan met fabrikanten en omdat ze hun eigen productie mogelijkheden hebben. Doordat ze direct aan de klant leveren wordt de besparing altijd doorberekend aan de klant. Ze passen daarnaast de prijs aan op andere webshops. De verzendkosten worden tegen een eerlijke prijs vastgesteld. Ook proberen ze altijd binnen de verwachtingen van de klant te leveren.

Klanttevredenheid staat bij HobbyKing hoog in het vaandel. Zelfs bij problemen buiten de schuld van het bedrijf om, doen ze er alles aan om je verwachtingen te overtreffen. Wanneer je problemen mocht ondervinden kun je nadat je bent ingelogd contact opnemen met de behulpzame klantenservice.

Betaalmogelijkheden HobbyKing
De makkelijkste en meest geschikte betaalmogelijkheid is PayPal. Daarnaast kun je eventueel ook met creditcard betalen.

HobbyKing Nederland

Een groot voordeel is dat HobbyKing inmiddels ook een magazijn in Nederland heeft! Hierdoor is de populariteit van de Chinese webshop ook in ons land enorm gegroeid. In november 2012 opende het bedrijf de deuren van haar magazijn in Nederland. Wanneer je een product koopt dat vanuit het EU warehouse wordt geleverd dan heb je het meestal binnen een week in huis. In de webshop kun je aangeven vanuit welk warehouse je wilt bestellen. Wanneer je dus op zoek bent naar RC producten dan is HobbyKing de webwinkel die je zoekt.

Kortingscode
Heb je een kortingscode gekregen? Dan kun je bij het plaatsen van een bestelling onder ‘verzend- en betaalmethode’ de kortingscode invoeren.

HobbyKing Nederland adres

MCS is een bedrijf dat is gespecialiseerd in fulfilment oplossingen. Het is een distributiecentrum dat de opslag, orderverwerking en verzending van bestellingen voor HobbyKing Nederland verzorgd.

MCS Fulfilment
HobbyKing
Expeditieweg 10
4715 RM RUCPHEN

Review door eStartup
  • HobbyKing
3.0
Gebruikersbeoordeling: 4 (2 reviews)

Ga naar de website: www.hobbyking.com

HobbyKing ervaringen

Wat zijn jouw ervaringen met HobbyKing? Laat het hieronder in de reacties weten!

3 Reacties

  1. Jan 21 oktober 2018
  2. Hans 29 januari 2019
  3. w 17 juli 2020

Een reactie versturen

Sending

 

Controleer je (ongewenste) mailbox en download de PDF met 5 tips!Download direct de stap-voor-stap gids om een winstgevend product te vinden die je kunt verkopen!

Check je (ongewenste) mailbox en download de PDF!Download direct de stap-voor-stap gids om een winstgevend product te vinden die je kunt verkopen!

Check je (ongewenste) mailbox en download de PDF!Download direct de stap-voor-stap gids om een winstgevend product te vinden die je kunt verkopen!

Check je (ongewenste) mailbox en download de PDF!