tinydeal

TinyDeal

TinyDeal is een Chinese webshop welke is gespecialiseerd in goedkope elektronische producten en andere gerelateerde artikelen. Enkele van de meest populaire productcategorieën zijn speelgoed, oplaadbare batterijen en opladers, mobiele telefoons en computer accessoires. Het bedrijf is in 2010 opgericht en is onderdeel van Shenzhen Digital Technology Co., LTD. TinyDeal staat geregistreerd in Hongkong maar het hoofdkantoor is gevestigd in Shenzhen, China.

Iedere maand worden er meer dan 3.000 producten aan het assortiment toegevoegd. Een unieke sectie is die met alleen koopjes van $4,99 of minder. Bij een bezoek aan de website wordt deze automatisch naar het Nederlands vertaald. Ook worden de prijzen vanuit dollars omgezet in euro’s.

TinyDeal betrouwbaar
TinyDeal is een betrouwbare Chinese webwinkel. Net als bij iedere Chinese webshop zijn er altijd problemen die kunnen optreden. Over het algemeen lost de klantenservice deze redelijk snel op. Wel kan de klantenservice in sommige gevallen een gedeeltelijk terugbetaling (refund) of TD punten aanbieden ter compensatie. Dit wordt soms als onwenselijk ervaren.

Puntensysteem
TinyDeal hanteert net als LightInTheBox, MiniInTheBox en Banggood een puntensysteem. Voor iedere geplaatste bestelling wordt 10% van de orderwaarde opgespaard in punten. De punten (TD points) zijn te gebruiken om korting te krijgen op nieuwe bestellingen. Bij het afrekenen zijn de TD points onder ‘Punten Toepassen’ in te wisselen. 10 TD punten staan gelijk aan een waarde van $1. Er geldt een maximum van 90% aan punten dat gebruikt kan worden om een bestelling mee te betalen.

Levertijd en verzendkosten
Producten worden gratis verzonden indien het pakket minder dan 2 kg weegt. De levertijd varieert van 7~25 werkdagen maar kan ook langer duren. Het bedrijf heeft ook een EU Warehouse in Engeland en Spanje. Meestal zijn alleen de meest populaire producten vanuit deze magazijnen leverbaar. Het voordeel is dat de levertijd in dat geval een stuk korter is (gemiddeld 3 tot 7 werkdagen).

Klantenservice
De klantenservice is redelijk standaard. Vragen die per e-mail (sales@tinydeal.com) zijn ingediend worden over het algemeen binnen 24-48 uur beantwoord. Van maandag t/m zaterdag is gedurende kantoortijden (Hongkong time) een live chat beschikbaar. In onze tijd zijn ze dus tot 12:00 ’s middags via de chat bereikbaar.

Betaalmogelijkheden
In de webshop kan betaald worden met creditcard (Mastercard, Visa en Maestro). Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om met PayPal te betalen. Wanneer je met PayPal betaald is het niet noodzakelijk om een account aan te maken. Helaas is het niet mogelijk om met iDeal te betalen.

TinyDeal EU warehouse

Net als een aantal andere Chinese webwinkels beschikt ook TinyDeal over EU warehouses. Naast een magazijn in China en Hongkong, heeft de webshop magazijnen in het Verenigd Koninkrijk en in Spanje. Met name populaire producten zoals telefoons, tablets en quadcopters zijn vanuit het EU warehouse leverbaar. De producten zijn ieder hoger geprijsd dan wanneer deze vanuit China worden verzonden. De levertijd is echter veel korter en er hoeven geen invoerrechten te worden betaald.

Review door eStartup
  • TinyDeal
3.0
Gebruikersbeoordeling: 0 (0 reviews)

Website: www.tinydeal.com

EU Warehouse website: www.tinydeal.com/nl/eu-warehouse

TinyDeal ervaringen

Wat zijn jouw ervaringen met TinyDeal? Laat het hieronder in de reacties weten!

Een reactie versturen

Sending

 

Controleer je (ongewenste) mailbox en download de PDF met 5 tips!Download direct de stap-voor-stap gids om een winstgevend product te vinden die je kunt verkopen!

Check je (ongewenste) mailbox en download de PDF!Download direct de stap-voor-stap gids om een winstgevend product te vinden die je kunt verkopen!

Check je (ongewenste) mailbox en download de PDF!Download direct de stap-voor-stap gids om een winstgevend product te vinden die je kunt verkopen!

Check je (ongewenste) mailbox en download de PDF!